Tervezd meg saját játékkonyhádat! Ajánlatkérés A kis felhasználók Gyakori kérdések Kapcsolat

Gyakori kérdések

Milyen anyagok és alkatrészek alkotják a játékkonyhákat?

A kis konyhákba, a felnőtt konyhákban használatos alkatrészeket használom 100%-ban! A fogantyúk legtöbb esetben fémből vannak vagy fából. A mosogató medence szintén fémből van. A csaptelepek teljesen új csaptelepek később még "normál" használatra is alkalmasak! A bútorlapok pedig könnyen tisztítható laminált felületű bútorlapokból áll.

Milyen színekből tudok választani?

A galériában szereplő összes termékem színe rendelhető. Ha teljesen más elképzelésed van azokban is tudok segíteni. Több mint 500 fajta színből és mintából lehet választani!!! Ha azt szeretnéd,hogy a gyerekkonyha olyan színű legyen mint maga a szoba vagy az a környezet ahova kerül akkor elég lefotóznod és elküldened nekem. Ezek után én már el tudom készíteni a kis konyhát!

Mennyi idő alatt van kész?

A babakonyhák a megrendeléstől számított egy hét, maximum tíz nap alatt elkészülnek! Nagyobb ünnepek közeledtével ez hosszabb idő is lehet ezért ilyenkor érdemes jóval előbb megrendelni.

Intézményeknek,cégeknek is készítenek játékkonyhákat?

Egyre több óvoda, bölcsőde, játszóház látta meg a lehetőséget abban,hogy a gyerekek milyen sok időt töltenek el tartalmasan egy ilyen kis konyhával. Ezen kívül olyan intézmények is láttak fantáziát már benne ahova a szülők mennek és míg várakoznak a gyerekkel addig ezzel a konyhával elfoglalják magukat az unatkozó kiskukták! Ilyenek például a bankok, orvosi rendelők, ügyfélszolgálatok, gyermek barát szállodák, szálláshelyek! Várjuk szívesen megkeresésüket!

Egyben vagy lapra szerelve készülnek a játékkonyhák?

A kis konyhák minden esetben egyben kerülnek átadásra,otthoni szerelést,barkácsolást már nem igényel!

Sajnos messze lakok az átvétel helyétől! Hogyan oldható meg a szállítás?

Ez egyáltalán nem ritka kérdés de erre is van megoldásom! A babakonyhák mérete és súlya miatt sokan nem tudják saját autóval elszállítani őket. Ezért futárszolgálattal szoktam elküldeni Budapest területére és az egész országba egységes,igen kedvező áron! Ennek átfutási ideje körülbelül kettő-három nap!

Megnéztem az összes típust de nekem más elképzelésem volna! Teljesíthető?

Jelenleg nyolc fajta játékkonyha készül. Ha ezeknek a formái , elrendezései nem tetszenek vagy kiegészítenéd más elemekkel,ötletekkel akkor tervezd meg magad és én megvalósítom! Engedd el fantáziádat, alkoss valami maradandó élményt gyermekednek! Legyél kicsit Te is gyermek! Hajrá!!! :-)